آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

موضوع سرباز‌ها به صورت محرمانه در حال پیگیری است

بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال در مورد ملی‌پوشان سرباز و هافبک ذوب‌‌آهن بیانیه‌ای را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در بیانیه تیم ملی آمده است:

«به منظور شفاف سازی و احترامی که برای هواداران تیم ملی و اذهان عمومی قائل هستیم از طریق بخش رسانه ای تیم ملی اعلام می شود:

1- قاسم حدادی‌فر دلایل شخصی و خصوصی خود را در زمان مناسب و به طریق مناسب به سرمربی تیم ملی ارائه کرد و سپس کارلوس کی روش با در نظر گرفتن زحمات و خدمات ارزشمند این بازیکن برای تیم ملی فوتبال، شرایط این بازیکن را درک کرد و اجازه داد که این بازیکن در این اردو (بازی با ازبکستان و ترکمنستان) حضور نداشته باشد.

2- راجع به بازیکنان تیم ملی که هنوز مساله خدمت سربازی آنها پابرجاست، بنا بر توافقی که در جلسه مشترک با حسنی خو و فدراسیون صورت گرفت مقرر شد فدراسیون به همراه ایشان، با در نظر گرفتن کمال احترام برای تعهد شهروندی در راستای انجام خدمت مقدس سربازی -که هر شهروند موظف به اجرای آن است- و همینطور با درک اهمیت خدمت به اهداف مقدس تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران راهکاری بیابند. مسایل فوق از راه‌های محرمانه و مناسب بدون هر گونه حاشیه پردازی در مسیر پیگیری است و فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران هرگونه گمانه زنی در این موارد را از طرف هر فردی رد می کند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.