آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

استمرار هوای «ناسالم» در تهران

معاون نظارت و پایش اداره‌کل محیط زیست استان تهران، گفت: امروز هوای تهران دوباره در شرایط «ناسالم» برای گروه‌های حساس است.

معاون نظارت و پایش اداره‌کل محیط زیست استان تهران، گفت: امروز هوای تهران دوباره در شرایط «ناسالم» برای گروه‌های حساس است.

محمد رستگاری در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در تشریح آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران، گفت: با توجه به داده‌های دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، کیفیت هوای شهر تهران در طی 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 8 صبح امروز در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته است.

وی افزود: میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون، بر روی عدد 135 قرار گرفت و شرایط ناسالم را نشان می‌دهد.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران ادامه داد: میزان غلظت آلاینده‌های منواکسید کربن به 31 و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون نیز به 91 رسید که به ترتیب در شرایط پاک و سالم هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

داود۱۳۹۴/۰۳/۲۵ ۱۳:۳۰

باسلام
نه به آن شوری شور نه به این بی نمکی
نه به دوران احمدی نژاد که به خاطر هر موضوعی تعطیل می کردند
نه به دوران روحانی که با خطر سلامت مردم نیز تعطیل نمی کنند الکی مثلا دولت خیلی کار میکنه!

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۲۵ ۱۳:۱۹

خانم ابتکار به داد برس. شما میتونی . باور کن میتونی.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.