واژگونی تاورکرین در جزیره کیش

به گزارش ایران، رئیس آتشنشانی جزیره کیش گفت: تعمیرکاری که قصد جابهجایی تاورکرین در محوطه یک پروژه مسکونی واقع در محدوده پارک سیمرغ را داشت به علت نبستن یکی از چهار پیچ مهار آن، باعث شد تا دستگاه کنترل خود را از دست داده و از ارتفاع 18 متری روی بخشهای دیگر این ساختمان و ساختمان همجوار سقوط کند.
وی در مورد تلفات احتمالی این حادثه گفت: خوشبختانه به دلیل اینکه کسی در محوطه سقوط دستگاه نبود، حادثه زخمی یا تلفات دیگری نداشت.
اسدی زنوز افزود: پس از اعلام این حادثه، مأموران آتشنشانی بلافاصله در محل حاضر شدند و پس از ایمن کردن دستگاه و اطراف آن، عملیات رهاسازی برای نجات این مصدوم که در ارتفاع 18 متری از سطح زمین قرار داشت، انجام شد.
وی اظهار داشت: مأموران آتشنشانی شخص مصدوم 32 ساله را که از ناحیه یک دست و یک پا دچار شکستگی شده بود با دستگاه بالابر و با ایمنی کامل به سطح زمین منتقل کردند که توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
یک حادثه سقوط تاورکرین هم چندروز پیش درمیدان سپاه تهران اتفاق افتاد . بیاد داشته باشیم اول ایمنی بعد کار
محض اطلاع دوستان جرثقیل لغت عربی می باشد و نه فارسی.در ضمن برج نیز فارسی نمی باشد.
جرثقيل! وبرج ! فارسي نيست!
به نظر شما واژه جرثقيل فارسی است؟
اگه قرار فارسی نباشه همون بهتر که انگلیسی باشه نه عربی!
داداشم جرثقیل خودش عربیه...
تاور كرين ،همان جرثقيل برج سازي هست .از لغات فارسي استفاده كنيد.
اونوقت "جرثقیل "و "برج "کجایی هستن؟؟؟؟؟؟؟؟
"لغات" کجاییه
به جای لغت از واژه که پارسیست استفاده کنید. جرثقیل هم واژه پارسی نیست.
جرثقیل برجی نه برج سازی
شما هم دیگه نگو تلفن
دوست گرامی!جایگزین لغت فارس کلمه پارس میباشد
معادل کلمه لغات را نیز مرقوم نمایید
معادل کلمه مرقوم را نیز مرقوم نمایید
جرثقيل عربي نيست؟
جرثقیل خود کلمه ای عربی است دوست عزیز
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.