آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

امشب تاج از درآمدها گزارش می‌دهد؟

سازمان لیگ‌برتر فوتبال ایران دومین سال همکاری خود را با شرکت ایران نوین مجری تبلیغات محیطی لیگ‌برتر فوتبال ایران آغاز می‌ کند.

به گزارش ورزش سه، امشب مراسم قرعه کشی لیگ‌برتر در فصل آینده در شرایطی برگزار می‌ شود که روی کارت های دعوت اسم شرکت ایران نوین نقش بسته است. شرکتی که به گفته تاج و کفاشیان قرار بوده طبق قرارداد در دو سال مبلغ 160 میلیارد تومان درآمد برای باشگاه ایجاد کند. این تعهد در سال اول 60 میلیارد تومان تخمین زده شده بود که البته ایران نوین حتی نیمی از آن را به سازمان لیگ پرداخت نکرده است.

مهدی تاج رئیس سازمان لیگ‌برتر در مصاحبه های مختلف با خبرگزاری ها اعداد متفاوتی را به عنوان درآمد مطرح کرده که البته در این بین بیشترین میزان، مبلغی بیش از 20 میلیارد تومان است که به هیچ وجه در حد مخارج فوتبال ایران نیست. با این حال و در شرایطی که گفته می‌ شد سازمان لیگ قرارداد خود را با ایران نوین قطع می‌ کند، این شرکت دوباره در سال جدید نیز مجری تبلیغات دور زمین، بازی های لیگ خواهد بود.

باید دید که در مراسم امشب مهدی تاج رقم واقعی و دقیق درآمدهای تبلیغاتی سال گذشته لیگ را اعلام می‌ کند یا نه؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.