آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

بازداشت زمین‌خوار بزرگ «ونک»

مشاور و نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ بیت‌المال و منابع‌طبیعی از بازداشت یک زمین‌خوار بزرگ خبر داد.

مشاور و نماینده تام‌الاختیار وزیر راه و شهرسازی در شورای حفظ بیت‌المال و منابع‌طبیعی از بازداشت یک زمین‌خوار بزرگ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، حسین معصوم از پیگیری پرونده جعل اسناد در دادسرای تهران خبر داد و گفت : بر اساس اطلاعات شهروندان مبنی بر جعل سند مربوط به دولت در یک زمین به مساحت 3200 مترمربع واقع در میدان ونک - خیابان ملاصدرا، شکایتی در دادسرای مبارزه با زمین‌خواری مطرح شد که مراحل پایانی خود را می‌گذراند.

مشاور و نماینده تام‌الاختیار وزیر راه افزود : با پیگیری‌های موثر و پیچیده فنی سرانجام ریاست محترم شعبه تجدید نظر رسیدگی‌ کننده به پرونده ، حکم بازداشت متهمان از جمله «زمین‌خوار حرفه‌ای» و «سردفتر اسناد رسمی» صادر شد.

معصوم تاکید کرد: رسیدگی به این پرونده که یکی از پرونده‌های پیچیده زمین‌خواری است و جعل سند مربوط به آن به سال 1336 برمی‌گردد دارای ابعاد خاص و پیچیده‌ای است و همچنان ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.