آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

تیم ملی ایران فردا در سفارت آمریکا

به گزارش تابناک ورزشی، بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران بعد از بازی برابر هند به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه شامل آندرانیک تیموریان، اشکان دژاگه، پژمان منتظری و احسان حاج صفی ساعاتی پس از پایان بازی بامداد چهارشنبه به قطر سفر کردند تا به تیمهای باشگاهی خود اضافه شوند. حاج صفی هم از دوحه به آلمان سفر کرد.

سایر بازیکنان و اعضای کادر فنی هم امروز ساعت 10:30 به وقت هند عازم دوبی شدند. اوسیانو، دن گاسپار و دکتر دیه گو همراه علیرضا حقیقی، سردار آزمون و سعید عزت اللهی در دوبی از دیگر اعضای تیم جدا شده و به تهران سفر کردند.

مابقی بازیکنان و اعضای کادر فنی جهت انجام فرایند اخذ ویزای گوام در دوبی ماندند تا فردا با حضور در سفارت آمریکا این مراحل را طی کنند. این بخش از ملی پوشان فردا شب به تهران باز خواهند گشت.

کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی هم ضمن همراهی ملی پوشان در دوبی، ساعاتی را جهت بازدید از کمپ‌های تمرینی این شهر خواهد گذراند و جمعه به تهران باز خواهد گشت.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.