مدیر اطلاعات ملی آمریکا:

آمریکا قادر به ارزیابی پایبندی ایران به توافق است

مدیر اطلاعات ملی آمریکا گفت، سرویس های اطلاعاتی این کشور قادر به حصول اطمینان درباره پایبندی ایران به توافق هسته ای هستند.
کد خبر: ۵۳۰۵۴۳
|
۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۰ 09 September 2015
|
2913 بازدید
مدیر اطلاعات ملی آمریکا گفت، سرویس های اطلاعاتی این کشور قادر به حصول اطمینان درباره پایبندی ایران به توافق هسته ای هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل هیل، «جیمز کلاپر» به رغم نگرانی های مخالفان توافق هسته ای مدعی شد که سرویس های اطلاعاتی این کشور قادر هستند تا در خصوص پایبندی ایران به توافق هسته ای با دولت باراک اوباما اطمینان دهند.

وی در ادامه گفت: سرویس های اطلاعاتی آمریکا حداقل قادر خواهند بود که بگویند ایران در حال تقلب در خصوص توافق است.

کلاپر امروز در کنفرانسی در واشنگتن گفت: من این حرف را ۱۰۰ درصدی نمی گویم همانطور که شما هم نمی توانید ۱۰۰ درصدی بگویید اما بطور زیادی مطمئن هستم که ما به واسطه منابع خود قادر به راستی آزمایی اقدامات ایران هستیم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟