آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
9بازدید

ماهي بزرگ مارسي؛ 18 میلیون یورو

المپيك مارسي ماهي بزرگ را به تور انداخت. اين باشگاه فرانسوي لوچو گونسالس را پس از سال‌ها بازي در پورتوي پرتغال به خدمت گرفت.

به گزارش ايسنا، باشگاه پرتغالي اعلام كرد با سران باشگاه فرانسوي بر سر رقم 18 ميليون يورو به توافق دست يافته است. مارسي تاكنون چنين رقمي را براي خريد يك بازيكن پرداخت نكرده بود.

گونسالس به اين ترتيب پس از چهار فصل حضور در پورتو و بدست آوردن چهار قهرماني به المپيك مارسي پيوست و گران‌ترين خريد اين باشگاه لقب گرفت. در صورتي كه المپيك مارسي با اين ملي‌پوش آرژانتيني به موفقيت برسد، رقم اين جابه‌جايي تا 24 ميليون يورو افزايش خواهد يافت. المپيك مارسي فصل پيش نايب قهرمان لاشامپيونه شد.

گونسالس 28 ساله با قراردادي چهارساله راهي بندر فرا نسوي مارسي مي‌شود و سالانه دو ميليون يورو دستمزد دريافت خواهد كرد.

از رئال مادريد هم به عنوان مشتري لوچو ياد مي‌شد. اين هافبك اهل آمريكاي جنوبي سابقه گلزني به المپيك مارسي، قهرمان هشت دوره فوتبال باشگاهي در فرانسه را نيز دارد. او در مرحله گروهي فصل 2008-2007 ليگ قهرمانان اروپا با پيراهن پورتو برابر المپيك مارسي قرار گرفت و از روي نقطه پنالتي دروازه تيم جديدش را باز كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.