آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

کشف 105کيلو مواد مخدر

فرمانده انتظامي استان البرز از کشف 105 کيلو گرم ترياک جاسازي شده از يک دستگاه خودرو سانتافه خبر داد.

به گزارش مزدم سالاری، سردار «کامراني صالح» با اعلام اين خبر گفت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز در پي رصد اطلاعاتي از فعاليت باندهاي توزيع مواد مخدر از انتقال يک محموله مواد مخدر ترياک از يکي از استان‌هاي جنوبي کشور به استان البرز مطلع شدند. و

ي گفت: با تشديد اقدامات اطلاعاتي مشخص شد که فردي به نام «م» قرار است يک محموله مواد مخدر از نوع ترياک را با استفاده از يک دستگاه خودروي سانتافه براي فروش و توزيع به استان البرز منتقل کند.

سردار کامراني صالح افزود : در ادامه تحقيقات تکميلي از نحوه چگونگي انتقال مواد و مسيرهاي عبور خودرو حامل مواد مشخص شد که محموله فوق قبل از انتقال به استان البرز قرار است توقفي کوتاه در استان فارس داشته و سپس به سمت استان البرز حرکت کند.

وي بيان داشت: باتوجه به اين موضوع بلافاصله طي هماهنگي‌هاي صورت گرفته بين ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز و پليس مبارزه با مواد مخدر استان فارس کليه محورهاي مواصلاتي استان فارس تحت کنترل ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر اين استان قرار گرفت.

فرمانده انتظامي استان البرز اظهار داشت: پس از شناسايي خودرو سانتافه حامل مواد مخدر، با سرعت عمل ماموران خودرو مذکور توقيف و در بازرسي از آن مقدار 105 کيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياک که به طرز ماهرانه‌اي در صندوق عقب خودرو جاسازي شده بود کشف شد.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.