آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

یک زن، دزد حرفه‌ای اتومبیل

روز شنبه مأموران پلیس پایتخت، هنگام گشت زنی در شرق تهران متوجه درگیری زن و مردی شدند و برای بررسی موضوع به آنها نزدیک شدند اما زن جوان به محض مشاهده پلیس متواری شد.

روز شنبه مأموران پلیس پایتخت، هنگام گشت زنی در شرق تهران متوجه درگیری زن و مردی شدند و برای بررسی موضوع به آنها نزدیک شدند اما زن جوان به محض مشاهده پلیس متواری شد.

به گزارش ایران، مأموران با سرعت عمل به موقع موفق شدند زن جوان را دستگیر و به محل بازگردانند. در این هنگام راننده با اشاره به زن مسافر گفت: دقایقی پیش این زن را به عنوان مسافر سوار کردم در بین راه پیاده شدم تا از دکه روزنامه‌فروشی، روزنامه بخرم که متهم از غفلت من سوءاستفاده کرده و خودرو‌ام را به سرقت برد.

راننده مسافرکش ادامه داد به دنبال خودرو دویدم که زن مسافر به علت سرعت غیرمجاز و عدم کنترل با خودرو پیکانی که کنار خیابان متوقف شده بود برخورد کرد و متوقف شد. با شنیدن اظهارات این مرد مأموران زن مسافر را بازداشت کردند. با انتقال زن تبهکار به کلانتری سوابق وی مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد وی یکی از دزدان سابقه‌دار است و چند مرتبه به اتهام سرقت بازداشت شده ولی هر بار پس از رهایی از زندان به تخلفات خود ادامه داده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۶:۴۵

مسافر سوار کرده یهو یادش افتاده که برای خریدن روزنامه اومده بوده بیرون!!!
احتمالا برای آبمیوه پیاده شده بوده

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۵:۱۱

مقاله مربوط به تجاوز را هم امروز خواندم براستی چرا چهره این افراد بجای اینکه شطرنجی پخش بشه(انهم بندرت ) چندین بار از همه شبکه پخش نکنیم تا همه چهره شان را بیاد داشته باشند ایا این خودش باعث نمیشه که مجرمین فکر کنند با خلاف کردن دیگه زندگی کردن براشون سخت میشه .زندان هم براشون هتله پول داشته باشند مواد مخدرشون هم میرسه چه رسد به خورد و خوراک که با پول خلاف براهه. اقایان راه جلوگیری از خلاف کار کشیدن از زندانیان برای پروژه های سنگین و غذای مزخرف که فقط زنده بمونند و همچنین بخش تصاویرشونه والا اینها با این روشها و بگیر و ول کن و مرخصی مداوم و ملاقات های خصوصی دیگه نگران چیزی نیستند

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۴:۵۹

اين خانوم نبايد سراغ مشاغل مردانه ميرفت!

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۴:۲۱

علت را دریابید!

احمد۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۲:۲۰

اجازه بدین حکم قطع دست بخاطر دزدی اول درمورد دزدان بزرگ درکشور اجرا بشه .
در مورد دزدی های کوچک وبخصوص در اقشار پایین جامعه بهتر است علل وانگیزه دزدی ها بررسی شود .چه بسا که بیکاری ، فقر وگرسنگی عامل فشار وبروز اینگونه تخلفات در این افراد باشد و بتوان چاره اندیشی کرد .

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۱:۵۷

شاید بهترین مجازاتها انجام اجباری خدمات اجتماعی توسط خلافکاران خرد و کار در مناطق سخت بصورت اجباری برای درشت خلافکارها باشد. بطوریکه درمقابل زیانی که به جامعه با رفتارشان وارد می کنند به تشخیص دادگاه مدت مشخصی در خدمت مثلا وزارت نیرو برای کندن کانالهای آبرسانی در کویر یا در خدمت وزارت راه برای جاده سازی بعنوان کارگر ساده باشند تا از اینطریق زیان وارده به اجتماع جبران شود. واز سویی این افراد که به تن آسایی عادت کرده اند به زحمت کشیدن و از کدجبین ارتزاق کردن خو بگیرند.

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۱:۳۹

فقط و فقط راهش همینه کسانی که برای دومین بار مرتکب جرم میشن تا آخر عمر باید در شهری دور افتاده بد آب وهوا ویا در جزیره های درجه بندی شده بسر ببرند .

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۱:۱۲

چرا کسی که سابقه دزدی دارد باید دوباره آزاد شود و این همه مشکل برای مردم درست کند اگر کسی تکرار جرم کرد باید دید چرا این واقعه مکرر داد اتفاق می افتد

مهدی۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۰:۳۱

نه به نظر من باید گواهی نامه اش را سوراخ سوراخ کنند که دیگر نتواند حتی پشت ماشین خودش هم بشیند .

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۰:۰۲

از قدیم گفته اند مالت را محکم نگه دار همسایه را دزد نکن بی دقتی راننده کاملا مشهود ه

وجدان۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۰۹:۲۲

زندان فقط شده یک کلاس که انتقال تجربیات می کنند اراذل و با تجربه بیشتر میان بیرون . خیلی هم خوب . . دستاشو قطع کنید زندان نرن بهتره

فرهاد۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۲:۳۴

حالا دزدیده می گین دست قطع کنید بهتره اول دست اختلاس گرها قطع بشه بعد این دزدی ها خود بخود کم می شه

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۱۱:۴۸

برادر من؛ مگرکم معلول و فاقد توانایی کار داریم که بهزیستی و دولت باید بهشون برسه که هرکی دزدی کرد دستشو ببرن. این مجازات مال وقتی بود که دولتها در مورد جامعه مسولیتی نداشتند. الان مجازاتها نباید پیامدهای زیان رسان به اجتماع داشته باشند.

عباس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۰۹:۴۷

چرا رفتارهای خلاف اینقدر زیاد شده؟ آیا کسی علل جرایم ارتکابی را بررسی میکند؟ آیا با دزدان هزاران میلیاردی برخورد می شود ؟ آیا کسی خواستا قطع دست "ب ز" ، "م ا ن" ، " س م" و... شده است؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۱ ۰۹:۱۶

توبه گرگ مرگ است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.