آخرین خبرافشاگری رنجبران از ادعای جنجالی درباره انتخاب رهبری
5بازدید

نكونام در تمرين استقلال

نكو كه با استقبال گرم بچه هاي استقلال رو به رو شد، درباره غلامپور به شوخي گفت: "بزرگترين افتخار آقا بهزاد اين است كه 5 گل از من خورده."

حضور نكونام در تمرينات استقلال سوژه اي است كه عكاسان مطبوعات ورزشي را بابت از دست دادن اين تمرين عزادار كرد!

به گزارش ايسنا،‌ جوادنكونام، ستاره اوساسونا براي دقايقي در تمرين استقلال حضور يافت. او كه براي ديدن دوستان سابقش در تيم ملي و پاس، بهزاد غلامپور و هادي شكوري به ورزشگاه دستگردي آمده بود، ياد روزهايي افتاده بود كه با پاس در اين ورزشگاه تمرين مي كرد.

نكو كه با استقبال گرم بچه هاي استقلال رو به رو شد، درباره غلامپور به شوخي گفت: "بزرگترين افتخار آقا بهزاد اين است كه 5 گل از من خورده."

حضور جواد نكونام در تمرينات استقلال در شريطي بود كه آبي ها از تمرينات سخت راينر كرافت به تنگ آمده و دنبال فرصتي براي رفع خستگي بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.