آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

توقیف کامیون با 70 فقره تخلف

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان از توقیف یک دستگاه کامیون با 70 فقره تخلف و 28 میلیون ریال جریمه پرداخت نشده خبر داد.

به گزارش آرمان، سرهنگ مهیار رستگار اظهار کرد: تیم گشت پاسگاه پلیس راه رشت - قزوین در حین گشت زنی و کنترل تخلفات یک دستگاه کامیون کشنده ماک را به علت نقص فنی متوقف و مدارک آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: افسر پلیس راه استان گیلان پس از بررسی مدارک برای اطلاع از وضعیت تخلفاتی خودرو و نمره منفی راننده از سامانه تخلفات رانندگی راهور ناجا استعلام کردند که مشخص شد راننده این خودرو با ارتکاب 70 فقره تخلف، 28 میلیون ریال جریمه پرداخت نشده دارد.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گیلان افزود: این خودرو برای سیر مراحل قانونی و تسویه حساب تخلفات معوقه، توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

سیزدهم آبان ماه جاری نیز یک دستگاه خودرو سواری پژو با 31 میلیون ریال جریمه پرداخت نشده توسط تیم گشت پلیس راه استان توقیف شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.