پورحیدری به کما نرفته است
یکی از معاونین باشگاه استقلال گفت: امروز دو بار با حضور در بیمارستان شرایط آقای پورحیدری را جویا شدم. فقط می توانم بگویم که شرایط آقای پورحیدری نسبت به دیروز خوب نیست و همه نگران او هستیم.
علی نظری جویباری در خصوص آخرین وضعیت منصور پورحیدری اظهار داشت: تنها خواسته من از هواداران دعا برای سلامتی منصور پورحیدری است.
نظری با اعلام این مطلب که خبر به کما رفتن سرپرست استقلال صحت ندارد، گفت: پزشکان مرتب وضعیت وی را زیر نظر دارند ولی من از هواداران استقلال می خواهم برای سلامتی مرد استثنایی فوتبال ایران دعا کنند.
وی در خصوص اینکه پزشکان چرا در مورد وضعیت وی اظهارنظر نمی کنند؟ گفت: واقعا این مساله را نمی دانم فقط باید بگویم از اینکه این بزرگ مرد فوتبال ایران را روی تخت بیمارستان می بینم خیلی ناراحت هستم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.