آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

کنایه یک سایت به کارلوس کی‌روش

یک سایت انگلیسی با اشاره به حضور زین الدین زیدان بر روی نیمکت رئال مادرید، وی را به مانند یک مربی تازه کار همچون کارلوس کی‌روش تشبیه کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، زیدان دوشنبه شب به عنوان سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید جایگزین رافائل بنیتس شد.

دیلی تلگراف در مطلبی که بر روی خروجی سایت خود قرار داده، آورده است: زیدان یازدهمین مربی تیم فوتبال رئال مادرید در دوره ۱۳ ساله مدیریت فلورنتینو پرس است.

در ادامه این خبر آمده است: مدیرعامل رئال مادرید در این تیم مربیان با تجربه ای چون ژوزه مورینیو، کارلو آنچلوتی و رافائل بنیتس که سابقه قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را دارند را به خدمت گرفته است. استخدام مربیان تازه‌کاری چون زیدان و کارلوس کی‌روش هم در کارنامه پرز به چشم می خورد. 

مارکا هم روز گذشته ضمن انتشار خبر استخدام زیدان نوشت: طرح مادرید این است که طرحی وجود ندارد. پروژه ای در کار نیست. طرح، فلورنتینو پرس است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.