آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

سقوط دارایی ۴۰۰ ثروتمند جهان در زلزله بورسی

۴۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد دنیا در پی زلزله بورسی اخیر، ۱۹۴ میلیارد دلار از دارایی خود را از دست دادند.

۴۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد دنیا در پی زلزله بورسی اخیر، ۱۹۴ میلیارد دلار از دارایی خود را از دست دادند.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه خبری «بلومبرگ»، در هفته گذشته میلادی به دنبال سقوط قیمت جهانی نفت و همچنین انتشار آمار ضعیف اقتصادی چین، ۴۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد دنیا در حدود ۱۹۴ میلیارد دلار از دارایی خود را به دلیل سقوط بورس‌های جهان از دست دادند.

در همین حال، تنها در آمریکا ۴۷ نفر از کارگزاران بورس در طول یک هفته یک میلیارد دلار از دارایی خود را از دست دادند که این مقدار ضرر از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون در بورس این کشور بی سابقه گزارش شده است.

همچنین شاخص دارایی ۴۰۰ نفر از ثروتمندترین افراد دنیا در پایان هفته گذشته میلادی ۳.۷ تریلیون دلار بود که این رقم برای سال گذشته میلادی ۴ تریلیون دلار گزارش شده بود.

بر همین اساس «جف بزوس» موسس وب سایت «آمازون» در طول هفته گذشته میلادی ۵.۹ میلیارد دلار از دارایی‌های خود را به دلیل کاهش سهام این شرکت از دست داد، ضمن اینکه «بیل گیتس» و «آمانیکو اورتگا» به عنوان دو ثروتمند برتر جهان هر کدام به ترتیب ۴.۵ میلیارد دلار و ۳.۴ میلیارد دلار از دارایی خود را از دست دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.