آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3بازدید

«بان‎کی‎مون»:

محاصره مناطق سوری «جنایت جنگی» است

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به مناطق تحت محاصره در سوریه از جمله «مضایا، الفوعه و کفریا»، اعلام کرد که محاصره مناطق سوری و گرسنه نگه داشتن ساکنان آن «جنایت جنگی» است.

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به مناطق تحت محاصره در سوریه از جمله «مضایا، الفوعه و کفریا»، اعلام کرد که محاصره مناطق سوری و گرسنه نگه داشتن ساکنان آن «جنایت جنگی» است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری رای الیوم، «بان کی مون» دبیرکل سازمان ملل با اشاره به مناطق تحت محاصره در سوریه اعلام کرد که محاصره این مناطق با هدف گرسنه نگه داشتن اهالی آن، «جنایت جنگی» است.

رسانه‌های سعودی همراه با برخی رسانه‌های غربی نیروهای مقاومت در سوریه را متهم به محاصره غذایی شهرک مضایا می‌کنند.

دو شهرک شیعه‌نشین الفوعه و کفریا در شمال غرب ادلب از یک سال پیش با محاصره‌ای بسیار شدید از سوی تروریست‌ها روبه‌رو هستند.

تروریست‌های النصره، احرار الشام و جیش الفتح و سایر گروه‌های تروریستی از یک سال گذشته شهر ادلب و اطراف آن را به کنترل خود در آورده‎اند و هم اکنون 40هزار شهروند غیرنظامی سوری در این دو شهرک در محاصره‌ای بسیار شدید قرار گرفته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.