آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

مارادونا نایب رئیس فیفا نمی شود

نامزد اردنی انتخابات ریاست فیفا تاکید کرد که در صورت برنده شدن در انتخابات از مارادونا به عنوان نایب رئیس استفاده نخواهد کرد.

مارادونا نایب رئیس فیفا نمی شود

دیگو آرماندو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین در انتخابات ریاست فیفا از شاهزاده علی بن حسین اردنی حمایت می کند.


به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از الکاس قطر، بعضی از رسانه ها نوشتند که در صورتی بن حسین به عنوان رئیس فیفا انتخاب شود مارادونا هم به عنوان نایب رئیس او انتخاب خواهد شد و خود مارادونا هم تا حدودی این خبر را تایید کرد.

بن حسین در پاسخ به این سوال که آیا در صورتی که به عنوان رئیس فیفا انتخاب شود از مارادونا به عنوان نایب رئیس فیفا استفاده خواهد کرد، گفت: مارادونا دوست بسیار صمیمی برای من است اما هیچ برنامه ای برای کار کردن با هم نداریم. ما همواره درباره مسائل فوتبالی با هم صحبت می کنیم و از او تشکر می کنم که از من حمایت می کند. او بهترین است اما قرار نیست که در فیفا با هم کار کنیم.

مارادونا از مخالفان اصلی سپ بلاتر بود و بارها به انتقاد از فیفا پرداخت و این نهاد بین المللی را به فساد و تبانی متهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.