آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1بازدید
۱

با هدف کاهش آلودگی هوا، مصرف سوخت و افزایش طول عمر موتور؛

نخستین روغن موتوری گیاهی کشور به زودی وارد بازار می شود

مدیرعامل شرکت نفت ایرانول گفت: برای نخستین بار در کشور و خاورمیانه روغن موتوری خودرو  با پایه گیاهی «تترا» به زودی وارد بازار می شود.
به گزارش روابط عمومی و تبلیغات شرکت نفت ایرانول، مهندس عیسی اسحاقی در مراسم تجلیل از اتوسرویس کاران برتر چابهار گفت: این روغن موتور پس از ماهها تلاش کارشناسان واحد کنترل کیفی ، پژوهش و آزمایشگاه ایرانول و با اخذ مجوز از سازمان ملی استاندارد ایران تولید شده است.
نخستین روغن موتوری گیاهی کشور به زودی وارد بازار می شود
وی مهمترین ویژگی روغن موتور پایه گیاهی تترا را کاهش آلودگی هوا ، کاهش مصرف سوخت و روغن، افزایش طول عمر موتور و صرفه اقتصادی برای مصرف کننده دانست و گفت: پیش بینی می شود از این محصول با توجه به ویژگی های آن استقبال خوبی شود .
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول تاکید کرد: در تست های میدانی انجام شده بر روی محصول تترا کاهش مصرف سوخت حدود 5 درصد در 10هزار کیلومتر مشاهده گردیده است . 
مهندس عیسی اسحاقی تصریح کرد: همچنین به دلیل کاهش ضریب اصطکاک در موتور میزان سایش به مقدار زیادی نسبت به روغن های معمول کاهش یافته است .
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول تاکید کرد: این روغن موتور در تمامی خودروهای تولید داخلی قابل استفاده می باشد.
وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار توسط کارشناسان و متخصصان داخلی موفق شدیم روغن پایه در حد گروه 2 ، روغن N100 و N150 را از سه ماه پیش تولید کنیم ، افزود: انشاءاله از سال آینده در محصولات از روغن هایی در حد گروه 2 استفاده کنیم که هم باعث افزایش کیفیت محصولات و هم مانع خروج ارز از کشور شود.
مهندس عیسی اسحاقی تصریح کرد: به رغم مشکلات زیاد، رکود و کاهش قیمت نفت در سالجاری ، موفق شدیم رکورد تولید محصولات پالایشگاهی ایرانول را از اول تاسیس تاکنون و در فروش محصولات نیز توانستیم رکورد فروش محصولات را از ابتدا تاسیس ایرانول تاکنون بشکنیم .
وی در ادامه از بهره برداری از مخازن 25 هزار تنی در بندر امام در اوایل نیمه دوم سال آینده خبر داد .
مهندس اسحاقی گفت: در راستای افزایش کیفیت محصولات دو کار انجام دادیم که یکی اورهال و تعمیرات اساسی هایدوفینیشینگ پس از 17 سال و دیگری خط PDAT برایت استاک (که در روغن های صنعتی بکار می رود) پس از 16 سال می باشد.
گفتنی است در پایان این مراسم از اتوسرویس های برتر چابهار آقایان ظفر احمد رسولی، عظیم بلوچ، ملا صوالی بلوچ، عبدالستار بلوچ عطا، سعید دهانی، خالد جدگال، ابراهیم ملکی، مجید مرعشی، زاهد ریگی مقدم، عبدالحکیم بلوچ، محمد شریف ناروی و فروشندگان برتر مصعب ساربانی، یعقوب ملک زاده، حسن ارگانی، محمد یوسف ملک زاده، مرتضی ملک زاده، عبدالغنی ناروی با اهدای لوح سپاس و هدیه تجلیل و قدردانی شد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۴/۱۲/۲۶ ۱۲:۰۵

استفاده از این روغن ها در خارج از کشور با ام و اگر مواجه هست. موضوع اکسیده شدن و رسوب گذاری روغن های گیاهی در کارتل خودرو، بحث جدی هست که در این خبر، در مورد آنها توضیحی داده نشده.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.