آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

زوج سارق دستگير شدند

پليس شهرستان سبزوار با دستگيري زوج سارق پرده از ۳۷ فقره سرقت خودرو و داخل خودرو برداشت.

به گزارش آرمان، سرهنگ سيد محمد هاشمي فرمانده انتظامي شهرستان سبزوار ‌در تشريح اين خبر گفت: در پي چند فقره سرقت خودرو و محتويات داخل خودرو در سطح شهر سبزوار تيمي از ماموران دايره تجسس كلانتري ۱۱ شريعتي موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.

 وي افزود: ماموران انتظامي پس از بررسي سرقت‌ها با استفاده از سرنخ‌هاي بجامانده و شيوه‌هاي نوين پليسي يكي از سارقان را شناسايي و در حال فروش لوازم سرقتي دستگير كردند.

سرهنگ هاشمي تصريح كرد: متهم ۳۰ ساله به نام محمد در بازجويي‌هاي پليس در مواجهه با ادله و مستندات كشف شده به هفت فقره سرقت خودرو و ۳۰ فقره داخل خودرو با همدستي همسرش (زهره۲۷ ساله) اعتراف كرد.

 هاشمي با اشاره به دستگيري همدست متهم خاطرنشان كرد: در بازرسي از مخفيگاه متهم مقادير زيادي لوازم سرقتي شامل ضبط و پخش، جك خودرو، جعبه آچار‌آلات، مموري، لپ تاپ و. كشف شد.

فرمانده انتظامي شهرستان سبزوار با بيان اينكه متهمان پس از بازجويي‌هاي تكميلي با تشكيل پرونده به دادسرا معرفي شدند از شهروندان خواست خودروهاي خود را به سيستم ايمني مجهز كرده و از نگهداري اشياء و اموال قيمتي، وجه نقد در خودروها، خودداري كنند و هر گونه تردد مشكوك در اطراف خودروها را به مركز فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.