آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مین های داعش ساخت کدام کشورهاست

مهندسین نظامی روسی از ساخته شدن مین های کشف شده در پالمیرای سوریه در کشورهای روسیه، آمریکا، چین و ایتالیا خبر دادند.

مهندسین نظامی روسی از ساخته شدن مین های کشف شده در پالمیرای سوریه در کشورهای روسیه، آمریکا، چین و ایتالیا خبر دادند.

به گزارش مهر به نقل از ایتارتاس، مرکز بین المللی مین روبی نیروهای نظامی روسیه در جریان پاکسازی شهر باستانی پالمیرا در سوریه، از ساخته شدن مین های مورد استفاده داعش در کشورهای روسیه، چین، آمریکا و ایتالیا خبر داد.
مین های داعش ساخت کدام کشورهاست
«یوری استاواتسکی»، از شرکت مهندسین روسی گفت: مین های کشف شده از نوع روسی، آمریکایی، چینی و ایتالیایی هستنند. اما مشخصات روی آنها از بین برده شده است.

وی با اشاره به وضعیت تعلیم نیروهای ضد تروریسم گفت: افسران ضد تروریسم نتایج خوبی در تمرین ها از خود به جای گذشته اند. آنها شیوه ساخت مین های ساخت خودی (جهت خنثی کردن) را به خوبی یاد گرفته اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.