آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مصر هم هسته‌ای می‌شود!

رئیس‌جمهور مصر بر ضرورت استفاده از انرژی هسته‌ای تاکید کرد و آن را برای مصر راهبردی و حیاتی دانست.

رئیس‌جمهور مصر بر ضرورت استفاده از انرژی هسته‌ای تاکید کرد و آن را برای مصر راهبردی و حیاتی دانست.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور مصر در نشستی با وزیر برق و انرژی‌های تجدیدپذیر این کشور، بر ضرورت استفاده از انرژی هسته‌ای تاکید کرد و آن را برای مصر راهبردی و حیاتی دانست.

به گزارش  روزنامه دیلی مصر عبدالفتاح السیسی روز شنبه در نشستی با شریف اسماعیل، نخست وزیر و محمد شاکر المرقبی، وزیر برق و انرژی‌های تجدید پذیر، بر اهمیت انرژی هسته‌ای برای مصر تاکید کرد.

المرقبی در این نشست به نتایج و دستاوردهای سفر اخیر خود به مسکو و دیدار با رئیس روس اتم اشاره و اعلام کرد که با طرف روسی درباره ساخت نیروگاه هسته‌ای الضعبه گفت‌وگو کرده است.

دفتر ریاست جمهوری مصر با صدور بیانیه‌ای بعد از این نشست اعلام کرد، عبدالفتاح سیسی در این نشست تاکید کرده است که انرژی هسته‌ای گزینه‌ای است حیاتی که در آینده برای مصر اهمیتی راهبردی خواهد داشت.

رئیس جمهور مصر در این دیدار همچنین گفت: انرژی هسته‌ای به مصر این امکان را می‌دهد که منابع انرژی خود از قبیل گاز و نفت را حفظ کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.