آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

کشف گوشت های آلوده در آمل

متهمان دام های آلوده را با انتقال از یکی از استان های همجوار ؛ ذبح می کردند و با مراجعه به منازل شهروندان و برخی از مجتمع های پذیرائی به قیمتی ارزانتر از بازار می فروختند.

به گزارش صدای ایران، با تلاش ماموران این فرماندهی دو عامل تهیه و توزیع 130کیلو گرم گوشت فاسد در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی آمل گفت : با تلاش ماموران این فرماندهی دو عامل تهیه و توزیع 130کیلو گرم گوشت فاسد در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ گنجیان گفت : این کشف درپی تحقیقات پلیسی در باره توزیع گوشت با قیمت ارزان در ورودی منازل انجام شد و در اجرای این ماموریت ، ماموران پلیس امنیت عمومی موفق شدند متهمان را که با یک دستگاه خودروی سمند اقدام به پخش گوشت های آلوده می کردند؛ شناسائی و دستگیرکنند.

او افزود: متهمان دام های آلوده را با انتقال از یکی از استان های همجوار ؛ ذبح می کردند و با مراجعه به منازل شهروندان و برخی از مجتمع های پذیرائی به قیمتی ارزانتر از بازار می فروختند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.