آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

رییس جمهور ایسلند به جایگاه VIP نرفت

رییس جمهور ایسلند به جایگاه VIP نرفت
گودنی یوهانسن با پوشیدن پیراهن تیم ‌ملی کشورش، دیدار فرانسه و ایسلند را از جایگاه تماشاگران تماشا کرد و به VIP نرفت.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از مارکا، همه می‌دانند ایسلند کشوری متفاوت است اما در یورو 2016، این تفاوت بیشتر از آن به چشم آمد. علاوه بر تاریخ‌سازی این تیم در فرانسه، باید به حضور برجسته گودنی یوهانسن، رییس جمهور کشور کوچک شمال اروپایی نیز اشاره کرد.

{$sepehr_album_24267}


یوهانسن بازی دیشب (یکشنبه) ایسلند برابر فرانسه را در کنار هواداران دید. رییس جمهور ایسلند پیش از بازی گفته بود چرا باید به VIP بروم؟ برایم فرقی نمی‌کند در کجا بازی را تماشا کنم.

رییس جمهور ایسلند برای حضور در جایگاه تماشاگران باید اجازه می‌گرفت چون هنوز به طور رسمی کار خود را شروع نکرده است. او در انتخابات اخیر ایسلند نزدیک به 40 درصد آرا را به خود اختصاص داد. یوهانسن در میان تماشاگران به عنوان یک هوادار با پیراهن تیم ‌ملی کشورش بازی را تماشا کرد. 

ایسلند پنج بر دو از فرانسه شکست خورد و از یورو حذف شد.

تابناک

تابناک
تابناک

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.