آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

نسخه BBC برای بی‌بندوباری بانوان افغان

این روزها، انگلیسی‌ها به بهانه انتخابات افغانستان، همه گونه دخالت در افغانستان را برای خود مجاز می‌شمارند.


به گزارش خبرنگار «تابناک»، دستگاه تبلیغاتی بریتانیای کبیر که یکی از مهمترین رسانه‌های فارس و پشتو در افغانستان است، با پوشش گسترده چند ماهه اخیر در فضای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی افغانستان، می‌کوشد با فرهنگ‌سازی‌های مورد نظر انگلیس و ‌آمریکا، این مقاصد را به پیش ببرد.
یکی از زمینه‌ها برای انحراف جامعه اسلامی افغانستان، دور کردن آنان از آیین‌های ملی و اسلامی این کشور است.


بنا بر این گزارش، «بی‌بی‌سی» با پوشش زنان بدحجاب و بی‌حجاب در افغانستان به عنوان نسل دوم این کشور، تلاش می‌کند، مردم افغانستان را از آنچه آیین‌های ملی و اسلامی آنان در قرن‌ها برای آنان حفظ کرده است، دور سازد. همچنین اختلاط زن و مرد و دختر و پسر، استفاده بی‌رویه از لوازم آرایش و دیگر ابتذالات اخلاقی و فرهنگی، از برنامه‌های تلویزیون «بی.‌بی.‌سی» است.


در این راستا، آنان حتی مردم افغانستان را به نگهدارری سگ و گربه تشویق می‌کنند.


این گزارش می‌افزاید: بنگاه خبرپراکنی «بی.‌بی.‌سی»، تلاش می‌کند با نفوذ در درون قشرهای جوان به ویژه دختران و پسران دانشجو، آنان را نسلی بنامد که دمکراسی از نوع غربی را آرزو دارند؛ نمایش زنان بدحجاب و یا بی‌حجاب در این راستا، صورت می‌گیرد.


از سوی دیگر، از افغانستان خبر می‌رسد، سفارت آمریکا در پنج سال گذشته، مبالغ کلانی برای استقرار آرایشگاه‌های زنانه، آموزش برخی از بانوان افغانی مهاجر به اروپا و آمریکا برای اجرای شو و ابتذالات فرهنگی در این کشور هزینه کرده است، به گونه‌ای که این آرایشگاه‌ها که در آنجا لوازم آرایشی مجانی و مجلات و فیلم‌های مستهجن پخش می‌شود، از بسیاری از کارهای عمرانی متعهد شده غرب، بیشتر بوده است.


در این زمینه، همچنین برخی از سربازان نیروهای ناتو نیز به پخش مواد مخدر پیشرفته مانند کوکائین و مجلات و فیلم‌های مبتذل نیز اقدام می‌کنند. این تلاش‌ها، حتی در برخی از روستاهای افغانستان نیز به کار گرفته شده و این در حالی است که کشت مواد مخدر در افغانستان پس از حضور نیروهای ناتو، همچنان رو به افزایش است و هم‌اکنون مافیای اسلحه و مواد مخدر نیز در جنوب این کشور، به یمن همین اشغال نظامی افزایش یافته است.


گفتنی است، آمریکا، انگلیس و هم‌پیمانان آنان در تلاشند، افغانستان را به سمتی بکشانند که بتواند یکی از جاپاهای مؤثر این کشور در آسیای میانه به شمار رفته، از آن به عنوان کانون نظارت بر ایران، روسیه، چین و هند بهره ببرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۷:۰۶

تابناک با مردم باش.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۶:۳۹

چه عجب بلاخره بی بی سی هم دشمن شد!!!!!!!!
اون آقایی که می شینه و بی بی سی رو نگاه می کنه و اون رو عادل تر از صدا و سیما می دونه یا نمی دونه یا خودش رو به نادونی زده که خدا تو قران گفته که اهل کتاب هیچ وقت دوست شما نخواهند بود و این آیه که هر گاه یک فاسقی خبری برای شما اورد جست و جو کنید و تا از زیان پیشگان نباشید

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۶:۱۹

من كه هرروز بي بي سي و ميبينم تا حالا همچين برنامه اي رو نديدم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۶:۱۸

bbc یکی از صادق ترین خبرنگاریهای جهان است. برعکس آمریکا

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۶:۰۱

تحليلتون از BBC‌در سطح بسيار ابتدايي و اح...انه بود. شمادر موردمخاطبتون چي فكر كردين؟ هر كي كه يك ساعت پاي BBC نشسته باشه مثل روز براش تفاوت رسانه ميلي ما و BBC‌روشنه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۵:۳۸

تابناک بالغ شو! تابناک پخته باش!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۵

خواهشا شما هم مثل روزنامه های دولتی چرت پرت ننویسین یعنی هیچ کس نمیفهمه و مواظب اسلامتون نیست که شما باید مواظب دین تمام مردم دنیا باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۳

یعنی منظورتون اینه که زنان افغانستان باید به پوشش طالبانی بازگردند؟ یه جوری میگید مبتذل که الان یکی ندونه فکر می کنه حالا این زنان محترم چی بر تن می کنن! بنده های خدا فقط از حالت طالبانی بیرون اومدن! همین...

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۱

ترا به خدا منصف باشید!!! بهتر نیسصت به صدا و سیمای غیر ملی خودمان بپردازید؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۵۹

"در این زمینه، همچنین برخی از سربازان نیروهای ناتو نیز به پخش مواد مخدر پیشرفته مانند کوکائین و مجلات و فیلم‌های مبتذل نیز اقدام می‌کنند. این تلاش‌ها، حتی در برخی از روستاهای افغانستان نیز به کار گرفته شده ..."
یعنی در روستاهای افغانستان فیلم پخش میشه؟! اون وقت با چی میبینن؟ ما هم ... هستیم باید قبول کنیم دیگه !!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۳۵

خوبه کمی حواستان را جمع کنید تا بفهمید که افغانستان همسایه ای به نام ایران داره که دوست داره حداقل از نظر اجتماعی مثل ما بشه .از نوع پوشش و حجاب گرفته تا اختلاط زن و مرد در امور کاری.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۳۳

همه این زیر نویسها را خودتان نوشتید

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۳۲

مایه تاسف است که سایت تابناک خود را در حد ضد تبلیغات بچه گانه صدا و سیمای میلی پائین می آورد. سرمایه گذاری آمزیکایی ها برای ایجاد آرایشگاه های زنانه:) بخدا نه تنها خنده دار است بلکه تبلیغ منويات ایالات متحده محسوب می شود. کمی عقلانیت می تواند از بسیاری از این سوء تحلیلها پیشگیری کند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۲۹

خداییش خبر رسانیشان عادلانه است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۱۰

راستش ما هم ندیدیم .
ببخشید این خبرنگار محترم از کیهان نبوده !؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۳:۰۰

لطفا شما به احوالات کشور خودتان در امور زنان بپردازید تا جامعه را بسوی یک کشور متحجر عربی نکشانید و خرافات کشورهای عربی در خصوص محدودیت برای زنان را به اجر ا نیاورید .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۲:۴۲

خوب؟؟؟؟؟!!!! به ما چه؟؟؟ اگه مرد هستید وضع نا به سامان جوانان خودتان را درست کنید .چه کار به افغان ها دارید؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۲:۴۱

به نظر میرسد این گزارش خیلی غیرواقعی نوشته شده است. از شما بعید بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۲:۲۷

آقا تمام مشکلات دنیا زیر سر انگلیسی هاست حتی آمریکا هم هیچ کارست ، پس اگه انگلیس رو نابود کنیم دنیا بهشت میشه !!! نه ؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۲:۱۹

قابل توجه اونایی که از بی بی سی دفاع میکنند
گربه محض رضای خدا موش نمیگیره.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۲:۱۰

باسلام

bbcوضع مو جود در افغانستان را به تصویر میکشدو مردم افغانستان در موردصحت وسقم ان بهترین قاضی هستندبرداشت شخصی شما از بیان واقعیات دخالت در امور افغانستان است همانطور که این شبکه به نحو احسن واقعیات امروز ایران را بی طرفانه گزارش میکند و حاکمان ایران انرا دخالت در امور ایران تلقی میکنند.از شما بیش از این تحلیل ابکی را نداریم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۲:۰۷

واااااااااای! نمی دونستم بی بی سی اینقدر بده! اینجانب متنبه شده و دیگر بی بی سی را نگاه نمی کنم!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۱:۵۸

پاکدامنی زنان هیچ ارتباطی به حجاب ندارد .حجاب یک پوشش است هم برای پاکدامنی و هم برای فساد.بسیاری از زنان فاسد هم در زمان شاه وهم الآن چادری هستند در حالی که اگر قرار بود حجاب مانع فساد شود آنها نباید فاسد می شدند.باید ذهنیت خود را عوض کنید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۱:۳۳

من هر روز برنامه‌های بی بی سی فارسی رو دنبال می‌کنم میشه بفرمائید در کئوم بخش این موضوع رو نشون می‌ده؟
بی بی سی حداقل از صدا و سیمای ما عادلانه تر برخورد می‌کنه.
منصف باشید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۱:۲۸

شما که در مورد انتخابات ایران می گفتین همه تحرکات اغتشاشگران ، داخلی است و خارجیها از جمله انگلیس هیچ نقشی ندارند...

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۱:۲۱

اقا افغانی ها دست از این مسخره بازی ها برداشتند ولی شما هنوز دنبال قوانین چند قرن پیش هستید... یک وقتی بنا به دلایلی مردم یه پوششی داشتند اما دلیل نمیشه که تا قیامت همون جور لباس بپوشند... تورو خدا یه کم فکر کنید....

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۰:۲۷

احمقانه ترین استدلالی بود که از برنامه های BBC دیده بودم. این شبکه واقعاً خبریه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۰:۲۱

به نظر من اين مطلب منطقي نيست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۱۰:۰۸

یعنی می فرمائید بی بی سی بگوید این افراد بد حجاب فاسد هستند و مردم باید از نسلهای قبلی خود یاد بگیرند ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۹ ۰۹:۰۸

لطفا فرق خبر رسانی رو با دخالت تشریح کنید.ما که نمی فهمیم!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.