آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

پاداش باسوادی در سال ۹۵ تعیین شد

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به جزئیات پاداش‌های در نظر گرفته شده برای سواد آموزان در سال ۹۵، گفت: پاداش افرادی که در فعالیت‌های سوادآموزی قبول می‌شوند ۱۳۹ هزار و ۶۰۰ تومان و برای خود‌آموزان ۶۹۸ هزار تومان است.

به گزارش فارس، علی باقرزاده رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به پاداش باسوادی برای سال 95، اظهار داشت: در سال جاری برای افرادی که باسواد شوند مبلغ 139 هزار و 600 تومان پاداش در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در سال گذشته 286 هزار و 110 نفر به عنوان بیسواد در فعالیت‌های سوادآموزی ثبت‌نام کردند که 134 هزار و 24 نفر در این دوره‌ها قبول و مبلغ 134 هزار تومان به عنوان پاداش به حساب قبول شدگان واریز شد.

باقرزاده گفت: پیش بینی می‌کنیم که پاداش باسوادی افرادی که در سال جاری در فعالیت‌های سوادآموزی شرکت و قبول شوند در اوایل سال 96 به حساب آنها واریز شود.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی به پاداشی که برای بیسوادان خودآموز در نظر گرفته شده اشاره کرد و گفت: در سال 94 مبلغ 672 هزار تومان بابت پاداش سوادآموزی برای خود آموزان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در سال گذشته 4 هزار و 40 نفر خودآموز برای سوادآموزی ثبت نام کرده‌اند که اگر تمامی آنها در پایان قبول شوند، پاداش مورد نظر به تمامی آنها تعلق خواهد گرفت.

باقرزاده تصریح کرد: پاداش سوادآموزی برای افراد بیسوادی که به صورت خودآموز باسواد می‌شوند در سال 95 مبلغ 698 هزار تومان خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.