آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

یواخیم لو سرمربی آلمان باقی ماند

سرمربی که ژرمن‌ها را دو سال پیش قهرمان جهان کرد به فعالیت خود در این تیم ادامه می‌دهد.

یواخیم لو سرمربی آلمان باقی ماند
اتحادیه فوتبال آلمان به گمانه‌زنی‌هایی که درباره آینده یواخیم لو  صورت می‌گرفت، پایان داد و اعلام کرد که این مرد آلمانی به فعالیتش به‌عنوان سرمربی تیم ملی این کشور ادامه خواهد داد.

به گزارش تابناک ورزشی، به‌دنبال شکست ژرمن‌ها برابر فرانسه در مرحله نیمه نهایی یورو 2016 گمانه‌‌زنی‌هایی درباره آینده لو در این تیم و احتمال جدا شدن وی از تیمی که دو سال پیش آن را قهرمان جهان کرد، شکل گرفت، اما اکنون مشخص شده که لو به فعالیتش ادامه می‌دهد و آن کسی است که سعی خواهد کرد آلمان را به جام جهانی 2018 برساند.

اتحادیه فوتبال آلمان درباره توافق رئیس این اتحادیه و سرمربی ژرمن‌ها برای ادامه همکاری‌شان در توئیتر نوشته است: رئیس گریندل و لو نگاه ما را به جام جهانی 2018 معطوف می‌کنند.

مأموریت بعدی لو در تیم ملی آلمان، هدایت ژرمن‌ها در مرحله انتخابی جام جهانی 2018 روسیه است و او سال آینده باید با ژرمن‌ها به روسیه برود تا در جام کنفدراسیون‌ها شرکت کند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.