آخرین خبرعکس: زیباترین مناطق گردشگری جهان در ایران!
1بازدید
۰

دیدار وزیران دفاع عربستان و آمریکا در واشنگتن

وزیران دفاع آمریکا و عربستان در واشنگتن دیدار و درباره مبارزه با گروه تروریستی داعش و برخی مسائل منطقه خاورمیانه گفت‌وگو کردند.

دیدار وزیران دفاع عربستان و آمریکا در واشنگتن
وزیران دفاع آمریکا و عربستان در واشنگتن دیدار و درباره مبارزه با گروه تروریستی داعش و برخی مسائل منطقه خاورمیانه گفت‌وگو کردند.
 
به گزارش تسنیم به نقل از «الشرق الاوسط»، «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا و «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد و وزیر دفاع سعودی، روز چهارشنبه در حاشیه نشست وزاری دفاع کشورهای عضو ائتلاف جهانی ضد داعش دیدار کردند.
 
نشست ائتلاف جهانی ضد داعش، امروز- پنجشنبه- در واشنگتن رسما آغاز می‌شود.

در بیانیه وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) آمده است: نشست کارتر و بن‌سلمان بر تحولات جنگ علیه گروه داعش و دستاوردهای حمله نظامی این گروه تروریستی متمرکز بود.

طبق این بیانیه، وزیران دفاع آمریکا و سعودی همچنین درباره راه‌های توسعه توانمندی‌های نظامی عربستان و برخی مسائل امنیتی منطقه نیز بحث و رایزنی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.