آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

وزارت کشور بحرین مدعی شد

دستگیری پنج مظنون به بمب‌گذاری در بحرین

مقامات بحرینی بار دیگر با طرح اتهامات بی‌اساس علیه ایران مدعی شدند، موفق به کشف یک انبار اسلحه و دستگیری پنج مظنون در این رابطه شدند که آنها اعتراف کردند در ایران و عراق آموزش نظامی دیده‌اند.

مقامات بحرینی بار دیگر با طرح اتهامات بی‌اساس علیه ایران مدعی شدند، موفق به کشف یک انبار اسلحه و دستگیری پنج مظنون در این رابطه شدند که آنها اعتراف کردند در ایران و عراق آموزش نظامی دیده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری شینهوا، وزیر کشور بحرین با صدور بیانیه‌ای مدعی شده است که این مظنونان قصد داشتند تا در این کشور بمب‌گذاری‌هایی را انجام دهند.

در ادامه این بیانیه آمده است که مظنونان اعتراف کرده‌اند که آموزش‌های نظامی ویژه‌ای را اردوگاه‌های سپاه پاسداران ایران و حزب‌الله عراق دریافت کرده‌اند.

تجهیزات مصادره شده شامل انواع سلاح‌ها، کنترل از راه دور ابزارهای ارتباطی و باتری‌هایی که معمولا برای انفجار بمب به کار می‌رود، بودند .هم‌چنین تلفن همراه، کلیدهای الکترونیکی، تراشه‌های تلفنی و سیم نیز کشف شده است.

به گزارش ایسنا، این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران هرگونه دخالت در امور داخلی این کشور را رد کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.