آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
1995بازدید
۰

احتمال تأييد صلاحيت اكثر نمايندگان مجلس هفتم

در همين حال شنيده مي‌شود نتيجه بررسي صلاحيت بيشتر نمايندگان مجلس و نيز حدود يكصد چهره سياسي شاخص تا روز گذشته، رسما به آنان ابلاغ نشده و اين كار به امروز واگذار شده و تا ساعات پاياني شب انجام مي‌شود.

احتمال تأييد صلاحيت اكثر نمايندگان مجلس هفتم
در حالي كه خبرهاي رسيده از ردصلاحيت يا عدم احراز صلاحيت نزديك به شصت نماينده مجلس هفتم حكايت دارد، منابع نزديك به شوراي نگهبان، از تصميم اين شورا براي كاهش كل نمايندگان ردصلاحيت‌شده به حدود ده نفر خبر مي‌دهند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، در همين حال شنيده مي‌شود نتيجه بررسي صلاحيت بيشتر نمايندگان مجلس و نيز حدود يكصد چهره سياسي شاخص تا روز گذشته، رسما به آنان ابلاغ نشده و اين كار به امروز واگذار شده و تا ساعات پاياني شب انجام مي‌شود. از همين رو، از آنجا كه ساعت 24 امروز، آخرين فرصت تحويل اعتراض ردصلاحيت‌شدگان به هيأت‌ نظارت و شوراي نگهبان بود، اين گروه فردا را نيز براي تسليم اعتراض خود فرصت خواهند داشت.

اين در حالي است كه مهندس باهنر و حجت‌الاسلام ابوترابي، دو نايب رئيس مجلس، نقش چشمگيري در رايزني‌هاي منجر به تأييد صلاحيت‌ها داشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.