آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

اعلام وضعیت فوق‌العاده در فیلیپین

اعلام وضعیت فوق‌العاده در فیلیپین
رئیس‌جمهور فیلیپین به دنبال وقوع چندین حادثه تروریستی در این کشور که دهها کشته و زخمی بر جا گذاشت، وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد.

به گزارش فارس، به دنبال انفجار در شهر داوائو فیلیپین، «رودریگو دوترته» رئیس‌جمهوری این کشور وضعیت فوق‌العاده اعلام کرد.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، مقامات رسمی فیلیپین ضمن تأیید اعمال وضعیت فوق‌العاده در این کشور گفته‌اند، این وضعیت تا زمانی که شخص رئیس‌جمهور فیلیپین آن را لغو کند برقرار خواهد بود.

بر اساس این گزارش، رئیس‌جمهور فیلیپین در فرمانی از نیروهای مسلح این کشور و پلیس ملی فیلیپین خواسته تا اقدامات لازم در مقابله با حوادث تروریستی برداشته شود.

در انفجار جمعه گذشته در بازاری در جنوب فیلیپین دهها نفر کشته و بیش از 50 نفر نیز زخمی شدند. هیچ گروهی هنوز مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است. رئیس‌جمهور فیلیپین این حادثه را تروریستی اعلام کرده بود.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.