آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

پلیس مجددا با شب‌کاری سینماها موافقت کرد

فعالیت سینماها تهران تا ساعت دو بامداد بلامانع است.

در حالی که روز گذشته اداره اماکن نیروی انتظامی اجرای طرح اکران شبانه سینماها را متوقف کرد ، رئیس پلیس امنیت اخلاقی تهران اعلام کرد : بر اساس توافقات صورت گرفته سینماهای تهران در ماه مبارک رمضان مجاز به نمایش فیلم تا ساعت دو بامداد هستند.

به گزارش مهر این اظهارات در حالی از سوی سرهنگ سید محمد حسینی مطرح می شود که چندی پیش وزارت ارشاد با اجرای طرحی تحت عنوان اذان تا اذان قصد اکران فیلمهای سینمایی در ساعات پس از اذان مغرب تا اذان صبح را در ماه مبارک رمضان داشت که با مخالفت نیروی انتظامی روبرو شده بود.

در این باره مدیر پخش و بازاریابی و مرکز خدمات سینمایی حوزه هنری از توقف طرح اکران ویژه ماه رمضان به خبرگزاری مهر خبر داده بود.

غلامرضا فرجی مدیر پخش و بازاریابی مرکز خدمات سینمایی حوزه هنری درباره توقف این طرح به خبرنگار مهر گفته بود: مدیران پردیسهای سینمایی پیش از این با اداره اماکن برای اجرای این طرح توافق کردند و حتی این موضوع صورت جلسه شده است و اداره نظارت و ارزشیابی ارشاد نیز اجرای طرح را منوط به مجوز اماکن اعلام کرده بود.

سرهنگ حسینی از اجرای اقدامات لازم در رابطه با پوشش ترافیکی و انتظامی محدوده اطراف سینماها در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.