آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
4بازدید
۰

اعلام آمادگی صدر برای مشارکت مشروط در انتخابات عراق

رهبر جریان صدر عراق آمادگی خود را برای مشارکت مشروط در انتخابات پارلمانی اعلام و تاکید کرد که تشکیل فراکسیون‌های غیر سهمیه‌ای و تغییر قانون "ظالمانه" انتخابات از پیش‌شرط‌های اوست.

رهبر جریان صدر عراق آمادگی خود را برای مشارکت مشروط در انتخابات پارلمانی اعلام و تاکید کرد که تشکیل فراکسیون‌های غیر سهمیه‌ای و تغییر قانون "ظالمانه" انتخابات از پیش‌شرط‌های اوست.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریة نیوز، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در آغاز خطبه نماز جمعه در مسجد کوفه در نجف گفت: دوست دارم اعلام کنم که من موافق شرکت در انتخابات هستم اما به این شرط که افراد مخلص برای طرح اصلاحات جهت تشکیل فراکسیون فراسهمیه‌ای پس از فشارهای مردمی دست به دست هم دهند و کمیته سیاسی انتخابات و قانون ظالمانه انتخابات تغییر کند.

مقتدی صدر بر تغییر چهره‌های فاسد جهت تحقق اصلاحات یه گونه‌ای که بتواند "اوضاع بیمارگونه عراق را تغییر دهد و کشور را از اشغالگری، شبه نظامی‌گری، تروریسم و فساد نجات دهد" تاکید کرد.

وی افزود: من برنامه‌هایی به این منظور تدوین کرده‌ام که به زودی اعلام می‌کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.