آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

بعد از 15 سال:

بررسی شرایط برقراری روابط اقتصادی ایران-استرالیا

بعد از حدود 15 سال برای اولین بار یک هیئت بزرگ اقتصادی به همراه وزیر تجارت استرالیا به تهران سفر می‌کنند تا شرایط برقراری روابط اقتصادی در زمینه‌های مختلف را بررسی کنند.

بعد از حدود 15 سال برای اولین بار یک هیئت بزرگ اقتصادی به همراه وزیر تجارت استرالیا به تهران سفر می‌کنند تا شرایط برقراری روابط اقتصادی در زمینه‌های مختلف را بررسی کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، برای نخستین بار طی 15 سال گذشته اولین هیئت اقتصادی از استرالیا به همراه «استیو کیوبو» وزیر تجارت این کشور به ایران سفر می‌کنند.

روزنامه استرالین نوشت، بعد از گذشت 15 سال موانع روابط اقتصادی استرالیا با ایران برداشته شده و وزیر تجارت روز سه‌شنبه با یک هیئت بزرگ اقتصای به ایران سفر می‌کند.

بعد از تحریم‌های غرب علیه ایران روابط اقتصادی دو کشور که پیش از این به میزان یک میلیارد دلار بود به چند صدمیلیون طی دهه گذشته کاهش یافته بود. اکنون با تسهیل تحریم‌ها علیه ایران، استرالیا علاقمند است مانند قبل روابط اقتصای خود را با ایران افزایش دهد.

یک هیئت اقتصادی استرالیایی شامل نمایندگان بیش از از 20 شرکت استرالیایی به همراه وزیر تجارت این کشور به ایران سفر خواهند کرد و دفتر جدید دولت استرالیا را در تهران گشوده و با همتایان خود در ایران دیدار می‌کنند.

استیو کیوبو در این رابطه گفت «من هیئتی را به تهران می‌برم تا درها را گشوده و زمینه اقتصادی را در ایران بررسی کنند و مسیری برای بازرگانان استرالیایی برای مشارکت [اقتصادی] ایجاد کنند.»

وی این سفر را ماموریتی اکتشافی نامید و گفت رقابت برای ورود به بازار ایران در میان کشورهای مختلف به رقابتی تبدیل شده ولی روابط تاریخی قوی استرالیا با تهران و باز ماندن سفارت این کشور در تهران برای دهه‌های متوالی با وجود تنش‌های سیاسی، فرصتی برای استرالیا خواهد بود.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.