آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
5بازدید
۲

سوژه

تکرار سوتی علیفر: ویروس ویکی‌پدیا در تلویزیون ایران

وابستگی شدید تلویزیون به سایت ویکی پدیا فراتر از گاف تاریخی یک گزارشگر است و مهمترین برنامه‌ای که بازی‌های لیگ برتر را پوشش می‌دهد هم تمام اطلاعات مورد نیاز خود را از سایتی برداشت می‌کند که هر کاربر ساده‌ای می‌داند به هیچ عنوان مرجع معتبری به حساب نمی‌آید.

هنوز کسی اشتباه تاریخی در گزارش علیفر در زمان برگزاری بازی‌های یورو را فراموش نکرده است. جایی که استناد او به سایت ویکی‌پدیا به عنوان مرجع اطلاعات مورد نیاز، دردسر بزرگی برایش به وجود آورد. 

به گزارش تابناک ورزشی، به نظر می‌رسد این اتفاق درس عبرتی برای عوامل برنامه فوتبال برتر نشد. برنامه‌ای که در حالت عادی هم نقدهای فراوانی به آن وارد است. امروز دیدار پرسپولیس و نفت آبادان در حالی از شبکه سه پخش زنده شد که یک آرم عجیب به عنوان لوگوی نفت آبادان در کنار آرم پرسپولیس روی نمایشگر استودیو شبکه سه خودنمایی می‌کرد.

لوگویی که با یک جستجوی ساده مشخص می‌شود از سایت ویکی‌پدیا برداشته شده است. در حالی که لوگوی اصلی نفت آبادان که در سایت رسمی این باشگاه موجود است به طور کل با آنچه که عوامل برنامه فوتبال برتر به عنوان نماد باشگاه آبادانی به نمایش گذاشتند تفاوت دارد. 

به نوشته آی اسپورت به نظر می‌رسد وابستگی شدید تلویزیون به سایت ویکی پدیا فراتر از گاف تاریخی یک گزارشگر است و مهمترین برنامه‌ای که بازی‌های لیگ برتر را پوشش می‌دهد هم تمام اطلاعات مورد نیاز خود را از سایتی برداشت می‌کند که هر کاربر ساده‌ای می‌داند به هیچ عنوان مرجع معتبری به حساب نمی‌آید. 

تکرار سوتی علیفر: ویروس ویکی‌پدیا در تلویزیون ایران

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۲/۲۹ ۱۲:۴۷

بنظرم ویکی پدیا در بعضی موارد طرفدار دشمنان ایرانه

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۰۸ ۰۸:۴۸

اقایانی که اشتباه یک,شخص رادربوق وکرنا می کنید,خودتان درزندگی هیچ اشتباهی نمی کنید؟هرچند پرواضح است که هدف ازاین بزرگنماییهاخودشخص نیست بلکه هدف صداوسیماست که خارچشم بعضی هاشده است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.