سپاهان پنالتی هدر داد و مساوی کرد
دیدار تیم های سپاهان و فولاد خوزستان با تساوی خاتمه یافت تا بار دیگر زردهای اصفهان در خانه ناکام باشند.
به گزارش تابناک ورزشی ، هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) با برگزاری دیدار تیمهای سپاهان اصفهان و فولاد خوزستان از ساعت 14:30 در ورزشگاه نقش جهان اصفهان آغاز شد که دو تیم در پایان دیدار پرافت و خیز به تساوی یک بر یک رضایت دادند.
در این بازی ابتدا ساسان انصاری در دقیقه 19 از روی نقطه پنالتی برای فولاد باز هم گلزنی کرد تا شش گله شود و برای دقایقی همسایه محمد قاضی در صدر جدول گلزنان باشد، اما موسی کولیبالی در دقیقه 33 گل تساوی میزبان را به ثمر رساند.
در نیمه دوم شاگردان ویسی یک پنالتی از دست دادند. میزبان صاحب یک ضربه پنالتی شد که اولیویرا آن را از دست داد. قضاوت این دیدار را محمدرضا فغانی بر عهده دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.