آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
3بازدید
۰

انگلیس انفجار تروریستی در «حله» را محکوم کرد

توبیاس ال وود، معاون وزیر امور خارجه انگلیس شامگاه روز پنجشنبه ضمن 'وحشتناک و تکان کننده' توصیف کردن حمله تروریستی انفجاری در یک پمپ‌بنزین در منطقه «الشوملی» شهر «الحلة» عراق که ده‌ها شهید و مجروح بر جای گذشته است، این حمله را محکوم کرد.

به گزارش ایرنا، معاون وزیر خارجه انگلیس در بیانیه‌ای گفت: 'من این حمله تکان‌ دهنده به یک ایستگاه پمپ‌بنزین و رستوران در نزدیکی 'الحله ' که امروز( پنجشنبه ) رخ داد و داعش مسئولیت آن را برعهده‌گرفته است، کاملا محکوم می‌کنم.'

وی افزود: انگلیس، به حمایتش از دولت و مردم عراق در مبارزه علیه تروریسم ادامه خواهد داد.
معاون وزیر خارجه انگلیس با اشاره به فروپاشی تشکیلات به ‌اصطلاح خلافت گروه تروریستی داعش، افزود: این‌گونه حملات نشانگر ناامیدی داعش است.

وی همچنین در این بیانیه با بستگان و نزدیکان کسانی که در جریان این حمله تروریستی وحشتناک به شهادت رسیده و یا زخمی شده‌اند، ابراز همدردی کرده است.

حادثه تروریستی روز پنجشنبه در عراق در یک جایگاه سوخت و رستوان در 60کیلومتری 'حله' در استان نینوای عراق و 70 کیلومتری کربلا، رخ داده است.

براساس گزارش های منتشر شده در زمان وقوع این انفجار تعدادی از اتوبوس های زایران ایرانی، بحرینی و عراقی در داخل این جایگاه سوخت بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.