آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

اخطار جدی پلیس به خودروسازان داخلی

فرمانده ناجا با خبر دادن از نامه‌نگاری پلیس با شرکت‌های بزرگ خودروساز در خصوص فرصت ارتقای ایمنی محصولات‌شان تا سال آینده گفت: پلیس اخطار لازم را به خودروسازان داده و اگر تا سال آینده اقدامی انجام ندهند حتما مانع شماره‌گذاری آنها خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،  سردار حسین اشتری در حاشیه نشست تخصصی روسای پلیس آگاهی با حضور در جمع خبرنگاران ضمن گرامیداشت سالروز 9 دی که بیعت مجدد مردم با رهبری بود، هدف از برگزاری این همایش را بررسی عملکرد پلیس آگاهی در خصوص ماموریت‌های از پیش تعیین شده عنوان کرد و اظهار داشت: تقویت قرارگاه مبارزه با سرقت برای استان‌های هدف، ارتقای توان کشف علمی 2 در پلیس آگاهی، استفاده از ابزارها و تجهیزات نوین و تاکید ویژه بر مبارزه با قاچاق کالا از دیگر اولویت‌هایی است که در این همایش مورد بحث قرار گرفت و این در حالی است که در سال جاری به نسبت سال گذشته شاهد افزایش 43 درصدی کشفیات کالای قاچاق در کشور بودیم و در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز دستاوردهای خوبی داشتیم.

وی ادامه داد: در حوزه زمین‌خواری نزدیک به هزار پرونده زمین‌خواری طی 9 ماه نخست امسال تشکیل شد که بیش از 90 درصد آنها تکمیل شده و به مراجع قضایی ارسال شده است.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه سرقت‌های مسلحانه و سرقت به عنف 5 درصد کاهش داشته است، افزود: برخورد ما در برابر جرائم خشن و سازمان‌یافته بسیار جدی است و آمارها حاکی از کاهش وقوع سرقت‌های مسلحانه و سرقت‌ به انس است. 

سردار اشتری در پاسخ به این سوال که کدام یک از خودروهای موجود در کشور از نظر ایمنی در برابر سرقت ضعیف‌تر و کدام‌یک قوی‌ترند گفت: این موضوع قبلا اعلام شده ولی اخیرا مکاتبه با شرکت‌های بزرگ خودروسازی انجام دادیم و به صورت جدی از آنها خواستیم تا ایمنی تولیدات خود را ارتقا دهند و اگر به اخطار جدی پلیس در این خصوص تا سال آینده توجه نکنند و اقدامات لازم را انجام ندهند طور دیگری برخورد خواهیم کرد و حتما مانع شماره‌گذاری ناامین از نظر سرقت و از نظر تصادفات خواهیم شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۶:۱۲

بابا مافیای خودرو تو ایران از مافیای ایتالیا قویتره تو همه جا رخنه کرده.

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۴:۲۳

یعنی بعد از این همه که گفتین پلاک نمی کنین و کردین باز هم روتون می شه.

A۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۳:۱۶

شنیدن کی بود مانند دیدن!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۲:۵۸

از این اخطارها زیاد داده اند، اما عملی انجام نداده اند و سر بزنگاه کل مسئله را فراموش کرده اند.

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۲:۴۶

هیج کس حریف مافیای خود رو سازها نمی شود

پدرام۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۲:۴۱

این خبر هر سال تکرار میشود عایا!!!!

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۲:۲۹

خودروسازاها مافیای بزرگی را تشکیل دادند و دیگه زور کسی به آنها نمی رسد و مردم رو هم کشک فرض کردن برید در اینترنت ببینید خودروهای رنج قیمت 8000 تا 12000 دلار چه کیفیتی دارند تا بفهیمد که چه کلاهی سرتان می رود.

محمد۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۱:۵۵

پلیس هیچوقت با خودروسازها برخورد نکرده و نمیکنه، فقط هرسال بهشون مهلت جدید میده و این مردم بیچاره هستن که باید سختی بکشن و بمیرن.

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۱:۵۴

آقای پلیس زور نزن، هیچ کس حریف این خودرو سازها نمیشه

محمدرضا۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۱:۵۳

هر از گاهی پلیس هشدار میده ولی بعد از مدتی حرفش پس میگیره ...
اگه نمیتونید به حرفتون عمل کنید مجبور بزنید ما که عادت کردیم وساختیم و سوختیم و.....

ناشناس۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۱:۴۷

خخخخخخگخخخخخ

میلاد۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۱:۴۶

تا سال بعد که خودروسازان ایا از تهدید شما بهراسند و ... حدود بیست هزار نفر از هم وطنانمان که شاید خودم هم یکی از آنها باشم از بین خواهند رفت. و این داستان ادامه دارد

ناشناش۱۳۹۵/۱۰/۰۸ ۱۱:۴۱

ای بابا!!!
مثل استاندارد پیکان وانت میمونه!!استاندارد رو عوض کردن مشکل حل شد الان با یه اتاق دیگه ولی همون موتور از رده خارج تولید میشه

فرمانده محترم ناجا خودروسازهای مارو از چی میترسونی؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.