آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

كلاشينكف ورشكسته شد

شركت توليدكننده تسليحاتي روسي ايشماش (Ischmasch) اعلام ورشكستگي كرد

شبكه خبري n-tv.de گزارش داد، توليدكننده كالاشينكف افسانه‌اي به خاطر بحران اقتصادي با كوه بدهي ميليوني مواجه شده است.

به نوشته روزنامه گازتا و خبرگزاري اينترفكس، دادگاهي در منطقه اودمورتيا درخواست بزرگ‌ترين توليدكننده تسليحات روسيه را بررسي مي‌كند.

جلسه استماع براي هفتم اكتبر برگزار مي‌شود. بر اساس اين گزارش‌ها، شركتي با نام گرميشا (Gremicha) هم خواستار اعلام ورشكستگي كرده است، اما ارتباطش با اين توليدكننده تسليحاتي هنوز مشخص نيست

به نوشته گازتا، كنسرسيوم ايشماش كه بيش از نيمي از آن متعلق به شركت دولتي فن‌آوري‌هاي روسيه است، با پيامدهاي بحران مالي مي‌جنگد، زيرا بيش از همه تقاضا براي كالاهاي تسليحاتي كاهش يافته است. بر اين اساس قرار است ايشماش با حدود 400 ميليون روبل (حدود 9 ميليون يورو) بدهي مواجه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.