آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

تل‌آویو سفیر بلژیک را توبیخ می کند

بنیامین نتانیاهو به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دستور داد تا سفیر بلژیک در اراضی اشغالی را به دنبال نسشت رئیس دولت این کشور با نمایندگان دو موسسه حامی حقوق فلسطینی‌ها توبیخ کند.

بنیامین نتانیاهو به وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دستور داد تا سفیر بلژیک در اراضی اشغالی را به دنبال نسشت رئیس دولت این کشور با نمایندگان دو موسسه حامی حقوق فلسطینی‌ها توبیخ کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه صادره از دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی آمده است که اسرائیل با نگرانی تمام نشست شارل میشل رئیس دولت بلژیک با نمایندگان دو نهاد اسرائیلی "بتسلیم" و "شکستن سکوت" که در زمینه حقوق فلسطینیها فعالیت می کنند را بررسی می‌کند.

در ادامه این بیانیه آمده است:دولت بلژیک در طرح ارائه شده از سوی دادستانی کل برای محاکمه مسئولان بلند پایه اسرائیل از جمله وزیر خارجه سابق تزیپی لیونی و افسران ارتش دست دارد.

دفتر نتانیاهو از دولت بلژیک خواست تا "سیاستهای خصمانه" خود را در قبال اسرائیل تغییر دهد.

این نشست نخست وزیر بلژیک با نمایندگان دو موسسه مذکور در جریان سفر اخیر وی به اراضی اشغالی طی چند روز گذشته صورت گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.