آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

محرمي:

پروين ثابت كرد كه سلطان است

بايد از علي دايي، افشين پيرواني و تعداد زيادي از دوستانم نيز تشكر كنم چون آنها نشان داده‌اند كه مردانگي هنوز در فوتبال وجود دارد. من با حبيب كاشاني نيز هر روز در تماس هستم.

بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم چه حرفي بايد به زبان بياورم اما پروين ثابت كرد كه سلطان است.

مجتبي محرمي كه به دليل بيماري در بيمارستان بستري است در گفت و گو با فارس اظهار داشت: از تمام همبازي‌هايم كه من را شرمنده كردند تشكر مي‌كنم. از علي پروين به طور ويژه ممنونم كه ثابت كرد سلطان فوتبال ايران است و فكر مي‌كنم راز ماندگاري پروين در همين است.

وي افزود: بايد از علي دايي، افشين پيرواني و تعداد زيادي از دوستانم نيز تشكر كنم چون آنها نشان داده‌اند كه مردانگي هنوز در فوتبال وجود دارد. من با حبيب كاشاني نيز هر روز در تماس هستم.

محرمي ادامه داد: احتمالا 4 روز ديگر در بيمارستان بمانم. خوشبختانه شرايطم بهتر است و اميدوار هستم بهتر شوم.

محرمي خاطرنشان كرد: در فوتبال هميشه مي‌گويند شعار مي‌دهند كه بزرگان فراموش مي‌شوند اما من معتقدم در فوتبال ايران جوانمردي حرف اول را مي‌زند. صحنه‌هايي را با چشمم ديدم كه شايد در زمين فوتبال آنها را نديده بودم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.