آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
3587بازدید

مشرف پس از شکست: استعفا نمي‌دهم

در صورت تشکيل دولت ائتلافي به وسيله دو حزب مردم و عوامي ليگ و همراهي دو سوم نمايندگان پارلمان با آن، اين دو حزب مي‌توانند پرويز مشرف را استيضاح کنند.

پرويز مشرف، رئيس‌جمهور پاکستان مي‌گويد به رغم پيروزي مخالفانش در انتخابات پارلماني، استعفا نخواهد داد.

به گزارش «بي.بي.سي»، مشرف در مصاحبه با روزنامه «وال استريت ژورنال» گفته است كه مي‌خواهد با هر حزب و ائتلافي همکاري کند، زيرا اين به سود پاکستان است.

در اين حال، حزب مردم پاکستان که حزب بي‌نظير بوتو، نخست وزير اسبق پاکستان است، تمايل خود را براي ائتلاف با حزب عوامي ليگ به رهبري نواز شريف اعلام کرده است.

در صورت ائتلاف اين دو حزب، آنها بيشتر از نيمي از کرسي‌هاي پارلمان را در اختيار خواهند داشت.

حزب طرفدار آقاي مشرف در اين انتخابات شکست سنگيني را متحمل شده است.

مشرف در بدترين وضع از نظر سياسي قرار دارد.

در صورت تشکيل دولت ائتلافي به وسيله دو حزب مردم و عوامي ليگ و همراهي دو سوم نمايندگان پارلمان با آن، اين دو حزب مي‌توانند پرويز مشرف را استيضاح کنند.

مشرف مي‌گويد، قصد دارد با دولت جديد همکاري کند تا از درگيري بين رئيس‌جمهور و نخست‌وزير پيشگيري شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.