آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

فراخوان جهانی ۲.۹ میلیون خودروی تویوتا

شرکت ژاپنی تویوتا موتور برای حدود ۲.۹ میلیون خودرو در ژاپن، چین، اروپا و سایر مناطق به منظور تعویض ایربگهای معیوب فراخوان داد.

شرکت ژاپنی تویوتا موتور برای حدود ۲.۹ میلیون خودرو در ژاپن، چین، اروپا و سایر مناطق به منظور تعویض ایربگهای معیوب فراخوان داد.

به گزارش ایسنا، این فراخوان شامل سدان کورولا آکسیو و کراس اوور RAV۴ می شود.

فراخوان اخیر بخشی از یک فراخوان گسترده برای تعویض بادکننده‌های ایربگ معیوبی است که توسط شرکت تاکاتا ساخته شده و مورد استفاده خودروسازان متعددی قرار گرفته است.

بر اساس گزارش رویترز، تاکاتا از نیترات آمونیوم برای ایجاد انفجار کوچکی که ایربگها را در تصادف باد می‌کند، استفاده می‌کند اما این ماده شیمیایی در صورت قرار گرفتن در معرض گرمای شدید و رطوبت بالای هوا به مدت طولانی، ممکن است با سرعت زیادی منفجر شده و قوطی فلزی که محل نگهداری این ماده است را تکه تکه کند و این قطعات همانند ترکش در داخل خودرو پرتاب می شوند. تاکنون ۱۷ کشته و بیش از ۱۰۰ مجروح در ارتباط با نقص ایمنی ایربگ‌های ساخت تاکاتا شناسایی شده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.