منشا در پرسپولیس؟تکذیب می شود
گادوین منشا مهاجم نیجریه ای پیکان برای فصل بعد با پرسپولیس به توافق رسیده و در ازای گرفتن مبلغی نزدیک به 700 هزار دلار، قرمز پوش می شود.
دیشب خبر عجیبی روی سایت ها قرار گرفت.
به گزارش تابناک ورزشی،گادوین منشا مهاجم نیجریه ای پیکان برای فصل بعد با پرسپولیس به توافق رسیده و در ازای گرفتن مبلغی نزدیک به 700 هزار دلار، قرمز پوش می شود. این خبر در شرایطی منتشر شده که فدراسیون فوتبال دیروز فهرست باشگاههایی که به دلیل بدهی به بازیکنان خارجی حق جذب بازیکن خارجی جدید را ندارند منتشر کرد که نام پرسپولیس هم در این فهرست دیده می شود.
از طرف دیگر وثوق احمدی رئیس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال، در گفتگو با روزنامه هفت صبح، حضور احتمالی منشا در پرسپولیس را تکذیب کرده و گفته از آنجایی که پرسپولیس به بازیکنان خارجی مختلفی بدهکار است، تا زمانی که بدهی هایش را پرداخت نکند حق جذب هیچ بازیکن خارجی از جمله گادوین منشا را نخواهد داشت.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.