آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
1بازدید

واژگونی خودروی حامل اتباع خارجی در سیستان

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی سیستان و بلوچستان گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی وانت تویوتا حامل اتباع بیگانه غیرمجاز(افغان کش) در جاده مرزی ناگان - سراوان 2 کشته و 18 مجروح برجای گذاشت.

مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی سیستان و بلوچستان گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی وانت تویوتا حامل اتباع بیگانه غیرمجاز(افغان کش) در جاده مرزی ناگان - سراوان 2 کشته و 18 مجروح برجای گذاشت.

فریبرز راشدی یکشنبه شب در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این حادثه ظهر امروز در محور مرزی ناگان -سراوان براثر سرعت زیاد به وقوع پیوست که منجر به کشته شدن 2 نفر و مجروح شدن 18 نفر شد.

وی ادامه داد: مصدومان این حادثه با 6دستگاه آمبولانس به بیمارستان رازی سراوان منتقل شدند.
به گزارش ایرنا سراوان مرکز این شهرستان در 347 کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.

استان سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با 2 کشور افغانستان و پاکستان همواره مورد سوء استفاده قاچاقچیان و افراد سودجو قرار می گیرد که انتقال اتباع بیگانه غیرمجاز (قاچاق انسان) و جابجایی موادسوختی (قاچاق سوخت) از عمده فعالیتهای قاچاقچیان به دور از چشم ماموران انتظامی و مرزبانی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.