آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
2بازدید

توپ و تشر واعظ به استقلالی‏ها

البته سال گذشته بعد از داربي، درگيري قلعه نويي با سياوش اكبرپور هم استقلال را از روند پيروزي‌هاي متوالي خارج كرد كه واعظ با ميانجي‌گري اين موضوع را حل كرد.

امير رضا واعظي آشتياني ، مديرعامل استقلال امروز در تمرينات اين تيم حضور يافت تا مقابل حاشيه‌هاي ايجاد شده بعد از شكست مقابل استقلال اهواز، حركتي انجام بدهد.

به گزارش گل؛ آشتياني كه بزرگترين نقطه قوت تيمش، دوري از حاشيه بوده است، بعد از حركت غيرحرفه‌اي وحيد طالب‌لو دروازه‌بان اول تيم، با بحراني نه چندان بزرگ مواجه شده است كه در دوره مديريتش كمتر سابقه داشته است.

البته سال گذشته بعد از داربي، درگيري قلعه نويي با سياوش اكبرپور هم استقلال را از روند پيروزي‌هاي متوالي خارج كرد كه واعظ با ميانجي‌گري اين موضوع را حل كرد.

او در تمرين امروز خطاب به بازيكنان گفت:«ما پر ستاره‌ترين تيم ليگ هستيم و خيلي طبيعي است كه به بعضي‌ها بازي نرسد. از نظر من و كادرفني همه شما بهترين‌هاي ايران هستيد و اگر كسي بيرون مي‌نشينيد به معناي اين نيست كه حتما ديگري بهتر از اوست اما مربي هم فقط 11 بازيكن را به ميدان مي‌فرستد و من انتظار ندارم كه كساني كه بيرون مي‌مانند اعتراض كنند.»

او بخشي از اين صحبت‌ها را با لحن تندتري ادا كرد. باخت استقلال مقابل حريف هم نام اهوازي اولين شكست اين تيم در ليگ بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.