نشت بنزین و آتشسوزی در خیابان شریعتی

نشت بنزین از پمپ بنزینی در تقاطع خیابان شریعتی و مطهری و ورود آن به جوی آب سبب آتش گرفتن آن در بخش هایی از خیابان شریعتی و سوختن چند خودرو شد.
به گزارش ایسنا، سرهنگ محمد رازقی، رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور تهران، در این باره گفت: گویا نشت بنزین از پمپ بنزین واقع در خیابان شریعتی وارد جوی آب شده و در طول حدود 200 متر از جوی آب خیابان شریعتی حریقی رخ داده بود که پلیس بلافاصله در طول خیابان های ملک و خیابان پلیس محدودیت موقت تردد ایجاد کردند.
وی با بیان اینکه شهروندان با استفاده از کپسول های خاموش کننده اقدام به اطفای حریق کردند، گفت: این حادثه حوالی ساعت 12:45 رخ داده و دقایقی بعد نیز شعله های آتش خاموش شده و پلیس نیز محدودیت تردد را لغو کرد.
سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: آتش نشانان پس از اعلام این حادثه خود را به محل حادثه رسانده نسبت به ایمن سازی و اطفای حریق اقدام کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


نظرات بینندگان
واقعا خسارت این ماشین هارو کی میده
سبزی خرد کنی پلیس؟؟؟ :|
حالا خسارت این بنده خداها رو کی میده
بیمه حوادث جایگاه
باید خسارتهارو پمپ بنزین بدهد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.