آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
2بازدید
۰

مقام پاکستانی: عضو هیچ ائتلافی علیه ایران نیستیم

ممکمیسیونر عالی پاکستان در هند با تأکید بر روابط حسنه میان تهران و اسلام‌آباد، مخالفت خود را با اظهارات مطرح‌شده در نشست ریاض درباره «انزوای» ایران، اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران نوشت: ممکمیسیونر عالی پاکستان در هند با تأکید بر روابط حسنه میان تهران و اسلام‌آباد، مخالفت خود را با اظهارات مطرح‌شده در نشست ریاض درباره «انزوای» ایران، اعلام کرد.

«عبد البسیط»، کمیسیونر عالی پاکستان در هند، امروز (شنبه) در گفت و گو با شبکه تلویزیونی هند، با تأکید بر روابط حسنه میان تهران و اسلام‌آباد، مخالفت خود را با اظهارات مطرح‌شده در نشست اسلامی-آمریکایی ریاض درباره «انزوای» ایران، اعلام کرد.

عبد البسیط درخصوص ائتلاف سعودی اظهار داشت: ایران و پاکستان روابط بسیار خوبی دارند ... ما جزئی از ائتلاف نظامی [به اصطلاح] ضدتروریستی هستیم و در هیچ‌گونه ائتلافی علیه کشورهای دیگر حضور نداریم.

کمیسیونر عالی پاکستان در هند همچنین اظهار داشت: روابط پاکستان با عربستان و دیگر کشورهای حوزه [خلیج] فارس اهمیت زیادی برای این کشور دارد. روابط با ایران نیز از درجه اهمیت یکسانی برخوردار است. پاکستان در این خصوص از هیچ یک از طرفین طرفداری نمی‌کند.

عبدالبسیط همچنین اعلام کرد کشورش برای میانجی‌گری میان ایران و عربستان در صورت نیاز، آمادگی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.