آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

قطعا پراید از رده خارج می‌شود

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا: قطعا پراید از رده خارج می‌شود و جای خود را به محصولات جدید می‌دهد، اما تلاش می‌کنیم به اقشار کم درآمد آسیبی وارد نشود.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا: قطعا پراید از رده خارج می‌شود و جای خود را به محصولات جدید می‌دهد، اما تلاش می‌کنیم به اقشار کم درآمد آسیبی وارد نشود.

مهدی جمالی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در گروه سایپا علاقه‌مند به خروج پراید از چرخه تولید هستیم، ولی وابستگی اقتصاد و درآمد بسیاری از خانوارهای کم بضاعت به این خودرو از دغدغه‌های ماست.

قطعا پراید از رده خارج می‌شود

وی با بیان اینکه پراید بخشی از اشتغال کشور را تامین می‌کند، گفت: با توجه به اینکه پراید تامین بخشی از اشتغال کشور و درآمد اقشار کم درآمد جامعه را برعهده دارد و لذا نگرانیم با خارج شدن این خودرو از چرخه تولید خانوارهای کم درآمد با مشکل مواجه شوند.

جمالی از پراید به عنوان خودرو مطلوب اقشار کم درآمد یاد کرد و افزود: از بخش فروش خواسته ایم طرحی را پیش از خروج پراید از چرخه تولید به اجرا بگذارد که آسیبی به قشرهای کم درآمد وارد نشود.

بنابر این گزارش؛ خودروهایی که تا پایان سال ۹۷ نتوانند استانداردهای ۸۲ گانه را تامین کنند از چرخه تولید خارج می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.