آخرین خبرتصاویر ناوگروه تئودور روزولت در مسیر خاورمیانه؛ کی می‌رسد؟
13بازدید
۰

۷۵ درصد کودکان در جهان خشونت را تجربه می‌کنند

نتایج یک مطالعه جهانی نشان می‌دهد تقریبا از هر چهار کودک سه نفر در سال خشونت را تجربه می‌کند.

به گزارش ایسنا، کارشناسان در این بررسی با بیان اینکه در نقاط مختلف دنیا از هر چهار کودک سه نفر در سال گرفتار خشونت می‌شود هشدار دادند رفتارهایی همچون تنبیه بدنی در کشورهای فقیر و ثروتمند گسترش پیدا کرده است.

در برنامه جهانی Know violence in childhood که شیوع خشونت‌های میان فردی همچون درگیری در مدرسه، خشونت یا تجاوز را ارزیابی می‌کند آمده است: حدود یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون کودک در طول یک سال نوعی از سوءرفتار و خشونت را تجربه می‌کنند.

به گفته کارشناسان، بزرگترین علت چنین خشونت‌هایی تنبیه بدنی در خانه است که ۵۸ درصد کودکان در کشورهای صنعتی و بیش از هشت کودک از هر ۱۰ نفر در شرق و جنوب آفریقا، جنوب آسیا، غرب و مرکز آفریقا آن را تجربه می‌کنند.

در این گزارش آمده است در کنار تنبیه بدنی، ۲۶۱ میلیون کودک مدرسه‌ای خشونت همسالان را تجربه می‌کنند.

به نوشته گاردین، همچنین مراکش پایین‌ترین نرخ خشونت در جهان را داراست به طوری که تنها یک درصد کودکان آن را تجربه می‌کنند. همچنین پایین‌ترین میزان درگیری در مدارس در این کشور ثبت شده است. در مقابل بیش از نیمی از کودکان در زامبیا، موریتانی و بنگلادش درگیر چنین خشونت‌هایی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.