آخرین خبرعکس ماهواره‌ای حیرت‌انگیز از رشته‌کوه هیمالیا
0بازدید

مرگ 3 دانشجو بر اثر آنفولازای A

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: 2 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و 1 نفر از دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی مشهد بر اثر آنفلوآنزای نوع A جان خود را از دست داده اند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از ارائه گزارش وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت درباره آنفلوآنزای نوع A به کمیسیون آموزش مجلس خبر داد و گفت: تاکنون 3 دانشجو بر اثر آنفلوآنزای نوع A جان خود را از دست داده اند.

علی کریمی فیروزجانی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، نمایندگانی از وزارتخانه های علوم، بهداشت و آموزش و پرورش حضور داشتند و درباره شیوع و جلوگیری از آنفلوآنزای نوع A گزارشی را ارائه کردند.

وی اظهار داشت: بر اساس گزارش وزارت بهداشت طبق آخرین آمار تاکنون 58 نفر به دلیل بیماری آنفلوآنزای نوع A جان خود را از دست داده اند که از این تعداد 14 نفر دانش آموز و 3 نفر دانشجو بوده اند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: 2 نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و 1 نفر از دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی مشهد بر اثر آنفلوآنزای نوع A جان خود را از دست داده اند.

وی با اشاره به بخش دیگری از گزارش ارائه شده به کمیسیون آموزش مجلس درباره آنفلوآنزای نوع A گفت: همچنین در گزارش ارائه شده مشکل کمبود اعتبار سه وزارتخانه در خصوص پیشگیری از این بیماری نیز مطرح شده است.

این نماینده مجلس اضافه کرد: در عین حال بر اساس این گزارش سیر بیماری در کشور مهار شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۵:۳۷

میلیونها نفر در ایران دچار شدند و اپیدمی آنفلوانزا درحال پایان است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۴:۰۵

يك نفر دانشجوی دانشگاه آزاد تهران رشته عمران هم در اثر اين بيماری فوت نموده است

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۴:۰۰

اون نابغه اي كه گفته چرا خبري از دليل عدم خريد واكسن نيست!!! لابد هنوز خبر نداره كه چنين واكسني هنوز كشف نشده و واكسن آنفلوآنزاي فصلي رو با نوع آ قاطي كرده.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۳:۳۰

كشوركاناداباجمعيتي بالغ بر30ميليون نفرجمعيت 60ميليون واكسن خريداري نموده ولي ايران بابيش از70ميليون فقط يك ميليون واكسن جاي تاسف

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۳:۲۵

والا ما که تاکنون عکسي فيلمي چيز مستندي از افراد فوت شده نديده ايم شايد مثل بيماري وباي چند سال پيش سياسي باشد.....قل هاتوا برهانکم ان کنتم صادقين....هيچ برهاني مستند تر از عکس و تصوير يا فيلم فوت شدگان نيست ...بياريد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۲:۰۲

البته این نماینده مجلس احتمالا برای دلگرمی مردم سیر این بیماری را مهار شده اعلام کرده چون همکار ایشان دکتر مرندی مبتلایان رو خیلی بیشتر از این ارقام اعلام کرده.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۱:۵۴

فكر كنم بايد اين روزا دانشگاه رو تعطيل كرد ! 16 آذر هم نزديكه و ممكنه همه آنفلونزا بگيرن !!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۱:۴۳

یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه شریف هم در اثر همین بیماری جان خودشو از دست داده

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۱:۳۴

دانشگاه هرمزگان چی شد یادش رفت

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۰:۵۳

ما سالها در کتابها خوانده و در فيلم ها ديده بوديم که يک مسئول باقتضاي مسئوليتش آخرين کسي است که در هنگام اتفاق براي افراد تحت نمايندگيش خود را نجات مي دهد اول اولويت را به موکلان خود داده و درصورتيکه کسي براي نجات داده شدن نبود خود را نيز نجات مي دهد ولي مثل اينکه نمايندگان و مسئولان ما قبل از وارد کردن واکسن انفولانزاي خودکي خود در مجلس و ديگر جاها از آن استفاده نموده و براي مردم بهانه گراني واردات از خارج را آورده اند

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۰:۳۰

خیلی عجیب است که در کشور ترکیه واکسن آنفلوانزای خوکی در حال توزیع و استفاده است اما در ایران فقط به پیامهای شستن دست اکتفا می کنند و خبری از دلیل عدم خرید واکسن نیست!!! لا اقل انتظار می رود رسانه هایی مثل شما این موضوع را انعکاس بدهند که چرا برای افراد در معرض خطر بویژه کودکان واکسن خریداری نمی شود؟؟!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۱۰:۱۴

دودانشجو بندر عباس هم مرده اند

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۷ ۰۹:۴۹

خوب چرا چند روز دانشگاه ها و مدارس را الان تعطیل نمیکنند ؟ اینطوری که خیلی سریع گسترش پیدا خواهد کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.